ABC - Színes építőjáték és formaválogató

ABC - Színes építőjáték és formaválogató
3 190 Ft
+64 hűségpont ajándékba - Részletek...
ABC
nem rendelhető
81686
Ezzel a vidám formaválogató játékkal a gyerekek játszva tanulhatják meg a különböző formákat és színeket, miközben észrevétlenül fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, a kézügyességük és a finommotorikájuk is. Nagyon hasznos fejlesztő játék.
A kicsik három különböző formát (kör, háromszög, négyzet) szortírozhatnak, de akár tornyot is építhetnek a színes, vidám elemekből.
A vödörben kényelmesen elfér a 9 darab, könnyen megfogható elem.
A termék műanyagból készült.
Az "ABC - Színes építőjáték és formaválogató" nevű játék gyártója az ABC, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

ABC - Színes építőjáték és formaválogató

ABC - Színes építőjáték és formaválogató

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.