Ablakra ragasztható mozaikkép készítő - Virág

Ablakra ragasztható mozaikkép készítő - Virág
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
4M
inkább lányoknak
26101
Az ablakra ragasztható virág mozaikkép készítő használata nagyon egyszerű, ragasztót nem igényel, nem ragacsos. Az innovatív mozaik darabok szinte bármilyen fényes felületen megmaradnak. Kövesd a sablont, és készítsd egy gyönyörű, színpompás virágot, ragaszd a faladra, vagy ablakodra! Az elkészített kép mérete: 26 x 26 cm. Csomagolási méretek: 28 x 27 x 3 cm.
Tartozékok: 800 db átlátszó mozaik darab, 1 db virág sablon, 1 db átlátszó fólia

Az "Ablakra ragasztható mozaikkép készítő - Virág" nevű játék gyártója a 4M, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Ablakra ragasztható mozaikkép készítő - Virág

Ablakra ragasztható mozaikkép készítő - Virág

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.