Abrick - Építkezés építőjáték

Abrick - Építkezés építőjáték
Az Écoiffier Abrick Építkezés játékszett egy többrészes építőjáték, melyben egy kb. 50 cm magas daru, 5-féle munkagép és egy munkás figura található. Az építkezés területén az építésvezető a daruval mozgatja a nehéz elemeket, a törmeléket pedig a dömper szállítja el. Játék közben a gyermekek ismerkednek az építkezési munkálatokkal és a munkagépekkel.
A Simba márkájú "Abrick - Építkezés építőjáték" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 3 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Simba
inkább fiúknak
66069
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Abrick - Építkezés építőjáték
Abrick - Építkezés építőjáték

Abrick - Építkezés építőjáték

8 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.