Abrick - Les Maxi Bébitaxi traktor utánfutóval, 102 cm

Abrick - Les Maxi Bébitaxi traktor utánfutóval, 102 cm
Egy méter hosszú utánfutós traktor? Na ez már valami! Ráadásul ezen a járművön 2 db kanál is található: egy elöl, egy pedig hátul. A gyerekek garantáltan imádni fogják, már csak a kényelmes kialakítása miatt is.
A traktor lapátja a kormánykerék mellett található két karral mozgatható, az utánfutó opcionálisan levehető. A nyereg alatt titkos tárolórekesz kapott helyet, hogy el lehessen rejteni a játék során szerzett kincseket. A csomagban építőelemek is találhatók.
A játék jó minőségű, strapabíró és újrahasznosított műanyagból készült.
A termék mérete: 102 x 28 x 38 cm
Az Abrick márkájú "Abrick - Les Maxi Bébitaxi traktor utánfutóval, 102 cm" nevű játék gyártója a Simba, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Abrick
71213
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Abrick - Les Maxi Bébitaxi traktor utánfutóval, 102 cm

Abrick - Les Maxi Bébitaxi traktor utánfutóval, 102 cm

14 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.