Abrick - Maxi építőkockák tárolódobozban, 50 db-os, állatok, lányos

A csomag 50 darab nagy méretű, különböző formájú lányos építőkockát tartalmaz, amelyből 4 darab farmon élő állat is összerakható (tehén, nyúl, tyúk, malac), de a lehetőségeknek természetesen csak a fantázia szabhat határt. Az elemek könnyen összerakhatók és remekül illeszkednek, kifejezetten a pici kezek számára készítették őket. A doboz teteje játéktérként is szolgál, praktikus csomagolásának köszönhetően pedig könnyen szállítható.
A játék fejleszti a kreatív gondolkodást, logikát és a motoros képességeket. A legkisebbeknek is biztonságos és vidám játékot kínál a lekerekített sarkoknak köszönhetően.
Jó minőségű, károsanyag mentes és újrahasznosított műanyagból készült.
A termék mérete: 36 x 26 x 18 cm.
Az Abrick márkájú "Abrick - Maxi építőkockák tárolódobozban, 50 db-os, állatok, lányos" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Abrick
inkább lányoknak
3 éves kor fölött
1-3 nap
71212
7 790 Ft
Az "Abrick - Maxi építőkockák tárolódobozban, 50 db-os, állatok, lányos" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Abrick - Maxi építőkockák tárolódobozban, 50 db-os, állatok, lányos

Abrick - Maxi építőkockák tárolódobozban, 50 db-os, állatok, lányos

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.