Abrick - Traktor tolólapáttal és építőkockákkal

Abrick - Traktor tolólapáttal és építőkockákkal
12 490 Ft
+250 hűségpont ajándékba - Részletek...
Écoiffier
inkább fiúknak
77276
Szinte minden kisfiú szereti a munkagépeket, főleg ha ráülhetnek és kormányozhatják is! Ez a sárga-fekete színű homlokrakodó irányítható tolólapáttal és építőkockákkal is rendelkezik. A gyerekek fel tudják markolni a piros építő elemeket, majd a kar mozgatásával fel is emelhetik. Az Ecoiffier Abrick Les Maxi markoló kialakításának köszönhetően, lábbal hajtós kisautóként is használható, így igazán komplex játékélményt nyújt a kicsiknek.
A mozgatható elemek révén a gyerekek könnyedén megérhetik, hogyan mozognak a járművek, miközben játék során fejlődik a képzelőerő és a szem-kéz koordináció.
A termék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült és a legkisebbek számára is biztonságos.
Az "Abrick - Traktor tolólapáttal és építőkockákkal" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Écoiffier

Abrick - Traktor tolólapáttal és építőkockákkal

Abrick - Traktor tolólapáttal és építőkockákkal

12 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.