Air Rescue helikopter - mentő, sárga

Air Rescue helikopter - mentő, sárga
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
27184
Műanyagból készült, csörlővel felszerelt Air Rescue helikopter mentő változatban, sárga színben. A helikopter nagyon élethű megjelenésű, a hátsó rejtett ajtóknál egy csörlő található, amivel a hordágyat tudod felhúzni és leereszteni. A helikopter rotorjai forognak, a nagy rotor összecsukható a könnyebb tárolhatóság érdekében.
Méretek: 26 x 7 x 10 cm.
A Dickie márkájú "Air Rescue helikopter - mentő, sárga" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dickie

Air Rescue helikopter - mentő, sárga

Air Rescue helikopter - mentő, sárga

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.