Alex - Tapassz a csempére - Autópálya

Alex - Tapassz a csempére - Autópálya
Az esti pancsolást még mókásabbá varázsolják, ezek a puha, habszivacsból készült csempematricák. A gyerkőcök játszva ismerkedhetnek meg a járművekkel. A formák könnyedén feltapadnak a nedves fürdőkádra vagy csempére, a mellékelt hálós tasakban pedig praktikusan tárolhatók. A tasakban megszáradnak, így a következő fürdés alkalmával ott folytatódhat a játék, ahol előző este abbamaradt. A tasakon tapadókorongok kaptak helyet, így egyszerűen felcuppanthatóak a csempére. A készlet 38 db habszivacs elemet tartalmaz. 2 éves kortól ajánljuk, szülői felügyelet mellett.
Az "Alex - Tapassz a csempére - Autópálya" nevű játék gyártója az Alex, főleg 2 és 4 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Alex
inkább fiúknak
60274
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Alex - Tapassz a csempére - Autópálya
Alex - Tapassz a csempére - Autópálya

Alex - Tapassz a csempére - Autópálya

3 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.