Alexander - 3D origami készlet - Denevér

Alexander - 3D origami készlet - Denevér
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Alexander
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81742
Szobrászkodás papírból? Csapjunk bele!
Ezzel az Alexander 3D origami készlettel a kreatívkodni vágyó gyerekek 542 papírdarabból készíthetnek el egy csodálatos denevért. A papírszobor összeállítása - a részletes leírásnak és a bemutató videónak köszönhetően - egyszerű. Az előre vágott formák egyértelműen jelölt hajtásvonalakkal rendelkeznek, így néhány egyszerű mozdulattal elkészíthetőek a szobor alapjaként szolgáló papírelemek. A 3D-s figura ragasztó nélkül is egyben marad.
Az elkészült papírszobrocska a gyerekszoba díszévé válhat, de a kis alkotók akár ajándékba is adhatják - hiszen nincs is jobb annál, mint amikor saját készítésű ajándékokkal örvendeztetjük meg szeretteinket.
Az alkotótevékenység többek között fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, figyelmét és türelmét, szerialitását, valamint kreativitását és képzeletét.
A papírszobor mérete: 20 x 12 x 12 cm
Az "Alexander - 3D origami készlet - Denevér" nevű játék gyártója az Alexander, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Alexander - 3D origami készlet - Denevér

Alexander - 3D origami készlet - Denevér

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.