KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Alexander - Constructor Junior 3 az 1-ben építőjáték - Helikopter

Alexander - Constructor Junior 3 az 1-ben építőjáték - Helikopter
7 650 Ft
+153 hűségpont ajándékba - Részletek...
Alexander
inkább fiúknak
nem rendelhető
81760
Az Alexander Constructor építőjátékokkal a legkülönbözőbb járműveket építhetitek meg. Mindegyik különböző falapokból és egyéb alkatrészekből áll össze, amelyeket helyenként műanyagból készült alkatrészek rögzítenek vagy egészítenek ki. A lyukacsos elemek kihívást jelentenek, de egyben teret is adnak a fantáziának.
A 3 az 1-ben készlet tartalma 3 különböző jármű összeállításához lett összeválogatva, azonban a legkreatívabbak saját építményeket is létrehozhatnak. A Helikopter játékszett 80 darab építőelemet tartalmaz.
A lengyel tervezésű Alexander Constructor építőjátékok fejlesztik a gyerekek kézügyességét, térbeli érzékelését, technikai rátermettségét és edzi a türelmet, koncentrációt, valamint műszaki látásmódot ad.
Az "Alexander - Constructor Junior 3 az 1-ben építőjáték - Helikopter" nevű játék gyártója az Alexander, főleg 4 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Alexander - Constructor Junior 3 az 1-ben építőjáték - Helikopter

Alexander - Constructor Junior 3 az 1-ben építőjáték - Helikopter

7 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.