Állatkerti látogatás - társasjáték

Állatkerti látogatás - társasjáték
2 250 Ft
+45 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
26039
Az állatkertben családi fesztivált tartanak! Látogassátok meg gyorsan a kedvenc állataitokat és akasszátok fel a kifutok mellé a színes lufikat! Az Állatkerti látogatás társasjáték a térbeli képzelőerőt és a stratégiai érzéket is fejleszti, ráadásul az egész család játszhat vele! A játéktáblák különböző módon összeilleszthetőek, így minden játék más és más, eltér egymástól. Ha jól megtervezed az állatkerti látogatást és elsőként megnézed a kiválasztott állatokat, akkor nyersz! Csomagolási méretek: 25 x 25 x 6 cm.
Tartozékok: 12 állatkert játéktábla elem, 4 bábu, 6 nagy állat zseton, 12 kis állat zseton, dobókocka

Az "Állatkerti látogatás - társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Állatkerti látogatás - társasjáték

Állatkerti látogatás - társasjáték

2 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.