Állatorvosi rendelő játszóház

Állatorvosi rendelő játszóház
A gyerekek megnyithatják a környék legjobb állatorvosi központját ezzel a kerti játszóházzal. Ebben a házikóban mindent megtalálnak majd, amire a beteg kisállatok ellátásához szükségesek. A központnak nyitható ajtaja, 2 ablaka, cica-kutya bejárata, postaládája és egy 11 részes orvosi felszerelése is van. A csomag különböző matricákat is tartalmaz, amivel a gyerekek kidíszíthetik és egyedivé tehetik a rendelőt.
A termék mérete: 84 x 103 x 104 cm.
Az "Állatorvosi rendelő játszóház" nevű játék gyártója a Chicos, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Chicos
73847
37 990 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Chicos

Állatorvosi rendelő játszóház

Állatorvosi rendelő játszóház

37 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.