KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Állatos fa jenga

Állatos fa jenga
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
4 éves kor fölött
nem rendelhető
58707
Klasszikus építkező társasjáték aranyos, állatkás változata az egész családnak! Az állatos Jenga társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd! A dobókockák kicsit meg is fűszerezik a játékélményt, ugyanis olyan állatos rudacskát kell kihúzni a toronyból, amit a soron következő játékos épp kidobott. Feszült figyelem és végtelen nyugalom szükséges, mert ha kicsit is megremeg a kezed, összedől az építmény. A győztes minden esetben az lesz, aki az utolsó hasábot sikeresen feltette a torony tetejére, mielőtt az leborulna. A termék méretei: 7,5 x 7,5 x 27 cm.
Az "Állatos fa jenga" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Állatos fa jenga

Állatos fa jenga

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.