Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Állatos fa jenga

Állatos fa jenga
Klasszikus építkező társasjáték aranyos, állatkás változata az egész családnak! Az állatos Jenga társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd! A dobókockák kicsit meg is fűszerezik a játékélményt, ugyanis olyan állatos rudacskát kell kihúzni a toronyból, amit a soron következő játékos épp kidobott. Feszült figyelem és végtelen nyugalom szükséges, mert ha kicsit is megremeg a kezed, összedől az építmény. A győztes minden esetben az lesz, aki az utolsó hasábot sikeresen feltette a torony tetejére, mielőtt az leborulna. A termék méretei: 7,5 x 7,5 x 27 cm.
Az "Állatos fa jenga" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Tooky Toy
4 éves kor fölött
58707
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Állatos fa jenga

Állatos fa jenga

4 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.