Álmodj velem! - társasjáték

Álmodj velem! - társasjáték
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
8 éves kor fölött
72719
Izgalmas asszociációs társasjáték baráti és családi összejövetelekre. Az egyik játékos lesz az álmodó, a többiek pedig álommanók, mumusok és tündérek bőrébe bújnak.
A játék menete:
Az álmodó szemét el kell takarni, hogy csak a többiek lássák a kártyapaklit. Mindenki tesz egy utalást a képre, az álmodónak pedig ki kell találnia, mi szerepel a lapon. A tündérek segítik, a mumusok megtévesztik az álmodót, az álommanók pedig próbálnak egyensúlyt teremteni. A kitalált szavakból az álmodónak végül mesét is kell mondania. De vajon emlékszik majd a szavakra?
Az "Álmodj velem! - társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Álmodj velem! - társasjáték

Álmodj velem! - társasjáték

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.