Álomfinom Fagyigyár - fagyikészítő

Álomfinom Fagyigyár - fagyikészítő
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
25605
Csinálj saját készítésű jéghideg ínyencségeket, ínycsiklandozó hideg nyalánkságokat az Álomfinom fagyigyár - fagyikészítő használatával! A fagyikészítőt nagyon könnyű használni, a tartályba be kell tölteni a fagyi keveréket, amit sós jéggel kell hűteni. A kart tekerve a pingvin száján a gép elkezdi ontani magából a fagyit, amit tölcsérekbe tudsz tölteni. Az Álomfinom fagyigyár fagyikészítő habfújóval és cukorkaszóróval is el van látva, így dekorálni is tudod a jéghideg fagylaltokat. A csomagban recepteket is megtalálhatsz, valamint három kanalat, amikből az utolsó cseppig ki tudod kanalazni a jéghideg finomságot! Csomagolsi méretek: 38 x 22 x 22 cm.
Tartozékok: 1 db Álomfinom Fagyigyár fagyikészítő, 1 db habfújó, 1 db cukorka szóró, 3 db kanál, 1 db fedő, 1 db edény belső tetővel, 1 db adagolócsúszda, 3 db fagyikehely, használati utasítás
Az "Álomfinom Fagyigyár - fagyikészítő" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Álomfinom Fagyigyár - fagyikészítő

Álomfinom Fagyigyár - fagyikészítő

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.