Amav Neon rajztábla - Világító spirálok

Amav Neon rajztábla - Világító spirálok
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
AMAV
nem rendelhető
73768
Fedezzétek fel a rajzolás egy különleges, csodákkal teli formáját az Amav Neon rajztábla csomag segítségével, amelyben ráadásul rejtélyes stencileket is találtok. A táblára szabadon rajzolhattok, de a mintákat használva különleges spirálokat is alkothattok. Ha pedig lekacsoljátok a villanyt, csodát láthattok, hiszen művetek a beépített LED-ek segítségével világítani kezd. A csomag különleges varázsfilceket is tartalmaz.
Ráadásul nem kell új papírt keresnetek a következő rajhoz, hiszen a csomagban lévő kendővel bármikor letörölhetitek a korábbi rajzokat. Ezt a pakkot ráadásul utazáshoz is magaddal viheted.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Az "Amav Neon rajztábla - Világító spirálok" nevű játék gyártója az AMAV, főleg 3 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Amav Neon rajztábla - Világító spirálok

Amav Neon rajztábla - Világító spirálok

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.