Angry Birds GO - Kártyagyűjtő album

Angry Birds GO - Kártyagyűjtő album
990 Ft
+20 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
24983
Gyűjtsd össze az összes Anry Birds GO gyűjthető kártyát, és tárold, rendezd el őket az Angry Birds GO: Kártyagyűjtő album oldalain! Az albumba mind a 180 kártyát el tudod helyezni, amik között található 16 db hologramos kártya, 32 db fémes csillogású kártya és 4 db arany csillogású kártya is! A készlet csak a gyűjtőalbumot tartalmazza. Méretek: 24 x 30 x 2 cm.
Az Angry Birds márkájú "Angry Birds GO - Kártyagyűjtő album" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Angry Birds

Angry Birds GO - Kártyagyűjtő album

Angry Birds GO - Kártyagyűjtő album

990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.