Angry Birds Star Wars - Telepods, 2 db-os készlet, 194.

Angry Birds Star Wars - Telepods, 2 db-os készlet, 194.
2 450 Ft
+49 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
25993
A nagysikerű okostelefonos-számítógépes játék és a Star Wars keresztezéséből jött létre az Angry Birds Space. A Telepods játékok lényege, hogy a madarakat csúzliból is ki tudod lőni, de a teleportnak köszönhetően a játékba is be tudod illeszteni őket. Ehhez először iPhone-ra vagy Androidra le kell töltened az Angry Birds Star Wars Telepods játékot, majd a teleportot és a megfelelő figurát rá kell tenned a telefon vagy tablet kamerájára. A szoftver fel fogja ismerni a figurát, ami azonnal megjelenik a játékban! Játssz a 2 db-os készlettel önmagában, készletekkel vagy médiaeszközön, a szórakozás és kacagás garantált! A csomag Podracer Anakin Skywalker és Jedi Anakin Skywalker figuráját tartalmazza. Figurák mérete: 2 cm.
Minimális rendszerkövetelmények:
iOS:
iPhone - 4, 4S és 5
iPad - 2 és 3iPad - 4 és Mini (Wi-Fi)
iPod Touch - 4. és 5. generáció
Android:
Google Galaxy Nexus, Nexus 7 és 10
Amazon Kindle Fire HD
Asus PadFone/PadStation
HTC EVO 4G, Optimus G Pro és HTC One X
Huawei Ascend P6
LG Swift L5 and Vu Motorola Milestone 2, Xoom 2, Droid Razr és Razr Maxx HD
Samsung Galaxy Ace 2, Galaxy Ace Plus, Note, Note II, S2, S3, S4, TAb 7.7, és Tab 2 10.1
Tartozékok: 1 db Angry Birds Star Wars Telepods Podracer Anakin Skywalker figura, 1 db Angry Birds Star Wars Telepods Jedi Anakin Skywalker figura, 1 db teleport
Az Angry Birds márkájú "Angry Birds Star Wars - Telepods, 2 db-os készlet, 194." nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Angry Birds

Angry Birds Star Wars - Telepods, 2 db-os készlet, 194.

Angry Birds Star Wars - Telepods, 2 db-os készlet, 194.

2 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.