Animal Planet - The Cutest Kitty cicás hátizsák

Animal Planet - The Cutest Kitty cicás hátizsák
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Starpak
inkább lányoknak
26353
Nagyobb méretű, ergonomikus hátfallal és szellőzőcsatornákkal ellátott Animal Planet: The Cutest Kitty cicás hátizsák, világoskék színben. Az Animal Planet: The Cutest Kitty cicás hátizsák aranyos cicakölyökkel van díszítve, a táskán egy nagyobb és kisebb cipzáros rekesz is megtalálható. A hátizsák két oldalán hálós tartó is helyet kapott, a táska alja gumírozott. Méretek: 27 x 38 x 14 cm.
Az "Animal Planet - The Cutest Kitty cicás hátizsák" nevű játék gyártója a Starpak, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Animal Planet - The Cutest Kitty cicás hátizsák

Animal Planet - The Cutest Kitty cicás hátizsák

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.