Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett
Az Aquabeads gyöngyökből nem csak képeket, hanem kisebb hajcsatokat is lehet készíteni! Az Aquabeads ékszer gyöngyök - hajcsat szett használatával a vízre tapadó gyöngyök és a sablon segítségével színes, mégis egyedi hajcsatokat tudsz magadnak készíteni. A gyöngyöket helyezd be a hajcsat sablonba, spricceld le őket vízzel, és a gyöngyök kis idő múltán összetapadnak! A készlet együtt használható a régi Aquabeads gyöngyökkel.
A készlet több mint 500 db csillogó gyöngyöt tartalmaz.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
28786
3 650 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Aquabeads

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.