Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett
3 650 Ft
+73 hűségpont ajándékba - Részletek...
Aquabeads
inkább lányoknak
nem rendelhető
28786
Az Aquabeads gyöngyökből nem csak képeket, hanem kisebb hajcsatokat is lehet készíteni! Az Aquabeads ékszer gyöngyök - hajcsat szett használatával a vízre tapadó gyöngyök és a sablon segítségével színes, mégis egyedi hajcsatokat tudsz magadnak készíteni. A gyöngyöket helyezd be a hajcsat sablonba, spricceld le őket vízzel, és a gyöngyök kis idő múltán összetapadnak! A készlet együtt használható a régi Aquabeads gyöngyökkel.
A készlet több mint 500 db csillogó gyöngyöt tartalmaz.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Aquabeads

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

Aquabeads - Ékszer gyöngyök - hajcsat szett

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.