Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett

Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett
Az Aqua Beads 3D: Csillogó hintó szett rengeteg izgalmat tartogat a gyöngyözés szerelmeseinek, ugyanis itt már nem 2D-ben, hanem 3D-ben alkothatnak a gyerekek. A szett tartalmaz egy lovat és egy hintót, melyek kidekorálhatók a varázslatos, víz hatására összetapadó gyöngyökkel. Az alkotás egy külön erre a célra kialakított tálcán kezdődik, majd a megszáradt elemeket könnyedén felpattinthatják a hintóra és a paripára. A szett több mint 1700 színes gyöngyöt, sablonokat, egy hintót, egy lovat, vízpermetezőt, és tálcát tartalmaz.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
63545
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett
Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett

Aquabeads 3D - Csillogó hintó szett

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.