Aquabeads - Deluxe stúdió

Aquabeads - Deluxe stúdió
Gyönyörű alakzatok és 3D-s képek készíthetőek az Aqua Beads delux stúdióval. Az Aquabeads gyöngyök használata nagyon egyszerű: csak a sablonra kell tenni a színes gyöngyöket, vizet kell permetezni rájuk, majd várni kell, hogy egymáshoz tapadjanak és már kész is a mű. Az deluxe stúdió szett 1300 db gyöngyöt tartalmaz, 3 szintű tűroló tálcát, permetező tollat, sablonokat és használati útmutatót. A deluxe szett összerakható más Aquabeads szettekkel, így az alkotás lehetősége a végtelennel egyenlő. Remekül fejleszti a szem-kéz koordinációs képességet, kreatív gondolkodást és és az összpontosítást.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Deluxe stúdió" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
65151
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Aquabeads - Deluxe stúdió
Aquabeads - Deluxe stúdió

Aquabeads - Deluxe stúdió

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.