Aquabeads - Elbűvölő tervező szett

Aquabeads - Elbűvölő tervező szett
Az Aquabeads elbűvölő tervező szettel a lányok több mint 1000-féle gyöngyből és 16 féle színből készíthetnek el ékszereket, kulcstartókat és más kreatív formákat. Az alkotásoknak csak a képzelet szabhat határt. Az Aquabeads gyöngyök használata nagyon egyszerű: csak a sablonra kell tenni a színes gyöngyöket, vizet kell permetezni rájuk, majd várni kell, hogy egymáshoz tapadjanak és már kész is a mű. Az elbűvölő tervező készlet összerakható más Aquabeads szettekkel, így az alkotás lehetősége a végtelennel egyenlő. Remekül fejleszti a szem-kéz koordinációs képességet, kreatív gondolkodást és és az összpontosítást.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Elbűvölő tervező szett" nevű játékot főleg 5 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
65963
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Aquabeads - Elbűvölő tervező szett
Aquabeads - Elbűvölő tervező szett

Aquabeads - Elbűvölő tervező szett

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.