AquaBeads - Varázslatos unikornis szett

Teremtsétek meg a varázslatos egyszarvúak világát az AquaBeads Misztikus unikornis szettel! A készlet több mint 1500 darab tömör, ékszer- és csillag alakú gyöngyöt tartalmaz különféle élénk színekben. Tartalmaz továbbá sablonokat, elrendezési tálcát, permetezőt és három kulcstartót, valamint egyéb kiegészítőket is.
Az Aquabeads csillaggyöngy egy különleges, japán tervezésű kézügyesség fejlesztő és szórakoztató kreatív játék. A gyöngyök és egy kis víz segítségével csodálatos 2D-s és 3 D-s képek készíthetők: állatok, díszek, ékszerek... vagy igazából bármi. Az AquaBeads gyöngyök víz hatására összetapadnak, száradás után pedig egyben maradnak.
Az Aquabeads márkájú "AquaBeads - Varázslatos unikornis szett" nevű játékot főleg 4 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
1-3 nap
75948
9 850 Ft
Az "AquaBeads - Varázslatos unikornis szett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Aquabeads

AquaBeads - Varázslatos unikornis szett

AquaBeads - Varázslatos unikornis szett

9 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.