AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel

Az AquaPlay játékok játszva tanítják és fejlesztik a gyerekeket. Az egyes modulokból egyre szuperebb rendszer alakítható ki, így a gyerekek még többet tanulhatnak. A fő szerepet a víz kapja, ennek segítségével ismerik meg a kicsik az ok-okozati összefüggéseket, a fizikát, és ez ösztönzi őket a mozgásra is. A szettekhez és modulokhoz kiegészítők is tartoznak, hogy még szórakoztatóbb legyen a játék. Fejleszti a képzelőerőt, ahogy Bo kapitány, a maci, irányítja a csónakokat és a hajót, Vilma pedig a daru segítségével pakolja a rakományt a konténeres hajóra, Lotta kacsa pedig kiköti a kompot. A reteszes rendszereknél egy szivattyú segítségével szabályozható a vízszint. A Giga játékszett 8 db figurát, 11 db vízi járművet és sok extra kiegészítőt is tartalmaz. A pálya méretei: 330 x 330 x 24,5 cm.
Az "AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Simba
1-3 nap
68504
69 990 Ft
Az "AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 23-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel
69 990 Ft
AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel

AquaPlay - Giga játékszett kiegészítőkkel

69 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.