Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál

Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
25853
Az Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál egy kutyát, egy macskát és egy egeret ábrázol a kandallónál, ahogy épp pihennek. A karcoló eszközt húzd végig a szürke vonalakon, és lassan, de biztosan előtűnik a csodálatos Barátok a kandallónál mintájú aranymetszet. Miközben a karcolást végzed, mindig helyezz egy fehér lapot a kezed alá, így ujjlenyomatoktól mentes lesz az elkészült műved. A karcoláshoz, vékony vonalakhoz használd a szike hegyét, a vastagabb részekhez pedig a penge oldalát használd, a felgyülemlett port időnként érdemes ecsettel eltávolítani. Ha elkészült a Barátok a kandallónál kép, helyezd keretbe, és így sokáig díszítheti faladat! Kép mérete: 20 x 25 cm.
Az "Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál

Arany képkarcoló - Barátok a kandallónál

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.