Aranyások - A sötét barlang

4 750 Ft
+95 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
8 éves kor fölött
1-3 nap
77187
Az Aranyásók - A sötét barlang stratégiai társasjátékban már a kezetekben tartjátok az aranyat, amikor a föld megremeg a talpatok alatt, és beomlik a barlang. Víz áramlik befelé a szikla repedésein át. Csak egy úton menekülhettek meg: ha gyorsan megtaláljátok a kijáratot. Mentsétek ki az aranyat, mert különben amilyen gyorsan megnyertétek, olyan gyorsan el is fogjátok veszíteni!
A játék során először a kártyák lefektetésével meg kell építenetek a barlang járatait, amelyek a kijárathoz vezetnek. A pókhálók és a veszedelmes lények nehezítik, a létrák és a titkos elágazások pedig segítik a kijutást ebből a földalatti útvesztőből. Menjetek tovább a törpékkel, mielőtt a vízszint megemelkedik a járatokban, mert a lépések attól kezdve egyre nehezebbé válnak. Legyetek résen, mert mindegyik klánban lehet egy szabotőr, aki összejátszik a másik csapattal! Az a klán lesz a győztes, amelyik a legtöbb aranyat hozta ki a barlangból.
Átlagos játékidő: kb. 45 perc
Az "Aranyások - A sötét barlang" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Aranyások - A sötét barlang" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Aranyások - A sötét barlang

Aranyások - A sötét barlang

4 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.