Arcade elektronikus flipper

29 990 Ft
+600 hűségpont ajándékba - Részletek...
Merchant
1-3 nap
77619
A srácok hazavihetik a játéktermek izgalmas világát az Electronic Arcade Pinball játékkal.
Nincs olyan játék, amely jobban kapcsolódik a játéktermekhez, mint a flipper, így ezzel a játékkal mindenki próbára teheti majd az ügyességét. Ahogy a klasszikus flipper játékban, itt is az a cél, hogy minél több akció pontot szerezzünk, mielőtt a labda háromszor leesik. Amíg a háttérben játéktermi zene szól, az óriási, elektronikus eredménytábla nyomon követi a megszerzett pontokat.
Az extravagáns megjelenés mellett a gép mindkét oldalán színes LED-lámpák világítanak, amikor pontokat szerzünk és elérünk bizonyos mérföldköveket, a hangeffektusok pedig fokozzák az izgalmat. Ez a teljesen automatizált flipper készlet észleli, ha a labda a leesik és nyomon követi a rekordokat. Mindenki felváltva próbálhat új csúcsot felállítani.
Méretek: 40,6 x 27,6 x 14 cm
Az "Arcade elektronikus flipper" nevű játék gyártója a Merchant, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Az "Arcade elektronikus flipper" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Arcade elektronikus flipper

Arcade elektronikus flipper

29 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.