Arnak elveszett romjai

Arnak elveszett romjai
19 990 Ft
+400 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
75342
A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén a felfedezők egy nagy civilizáció nyomaira bukkantak. A játékosok egy-egy expedíciót vezetnek, fel szeretnék deríteni a szigetet, hogy elveszett ereklyékre bukkanjanak, és félelmetes őrzőkkel nézzenek szembe.
A hagyományos pakliépítő akciók mellett a játékban kártyákkal is aktiválható a munkáslehelyezés, és ahogy a játék folyamán a játékosok egyre többet fedeznek fel a szigetből, úgy válnak elérhetővé az új munkásakciók is. Ezen akciók némelyike erőforrásokat igényel munkások helyett, ezért nagyon fontos a szilárd erőforrás-bázis kiépítése. Körönként csak egy akciót lehet végrehajtani, ezért megfontolandó, hogy a játékos mit választ.
Izgalmas, fordulatos, nagyon jó újrajátszhatóságú, közepes nehézségű logikai játék, amely elkalauzolja a játékosokat egy régi, kissé misztikus világba.
Átlagos játékidő: 30-120 perc
Az "Arnak elveszett romjai" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Arnak elveszett romjai

Arnak elveszett romjai

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.