KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Auzou - Itt a farkas! társasjáték

Auzou - Itt a farkas! társasjáték
5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
Auzou
nem rendelhető
80850
Talán nincs olyan gyerek, aki ne ismerné a Piroska és a farkas mesét. Az Auzou Itt a farkas! társasjátékkal a játékosok a mese köré szőtt kalandban vehetnek részt, amely során közös céljuk, hogy megakadályozzák az ordas farkas mesék könyvébe történő belépését.
A játék a memória- és dominójátékok mechanizmusára épít: a játékosoknak körbe kell rakniuk a megfelelő dominólapkákkal a játéktáblát, bezárva ezzel a farkast. A játék kezdetekor egy dominólapkát elhelyezünk a startvonalon, majd pedig a lefordított dominólapkák közül felfordítunk egyet. Ha a dominó illeszkedik a már lerakott lapkák valamelyikéhez, akkor odaillesztjük a körvonalhoz. Ha véletlenül farkast ábrázoló lapkát fordítanánk fel, a farkas figurával egyet előbbre kell lépni a játéktáblán. A játék akkor ér véget, ha a játékosoknak sikerül bezárniuk a kört (ekkor ők nyernek), vagy ha a farkas elér a mesekönyvhöz (ekkor a játékosok veszítenek).
A kooperatív játékot akár már óvodáskorú gyerekek is játszhatják, de ugyanúgy szórakoztató tevékenység lehet az alsó tagozatos korosztálynak is.
Átlagos játékidő: kb. 15 perc
Az "Auzou - Itt a farkas! társasjáték" nevű játék gyártója az Auzou, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Auzou - Itt a farkas! társasjáték

Auzou - Itt a farkas! társasjáték

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.