Auzou - Kétoldalas kígyók és létrák társasjáték fa bábukkal

6 450 Ft
+129 hűségpont ajándékba - Részletek...
3 éves kor fölött
1-3 nap
80301
Egyszer fent, egyszer lent - a klasszikus kígyók és létrák társasjáték már generációk óta kicsik és nagyok kedvence. Az Auzou újragondolt, kétoldalas játékával pedig még nagyobb élmény lesz a játék! A készletben található tábla mindkét oldalán más-más színes, igényesen kidolgozott grafikák láthatók, amelyeket az ausztrál művész, Sophie Beer készített. A játéktábla egyik oldalán 50-ig, a másikon 100-ig vannak megjelenítve a számok. E kétoldalas, differenciált táblának köszönhetően a társasjátékokkal még csak most ismerkedő gyerekek fokozatosan ismerkedhetnek meg a játék szabályaival és fortélyaival. A fából készült figurák aranyos állatok (pl. kutya, cica) képében sorakoznak fel a startnál.
A játék fejleszti a gyerekek kudarctűrő képességét, számolási készségét, emellett szórakoztató és tartalmas időtöltés lehet a család apraja-nagyjának.
Átlagos játékidő: kb. 20-30 perc
A játéktábla mérete: 32 x 32 cm
Az "Auzou - Kétoldalas kígyók és létrák társasjáték fa bábukkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Auzou - Kétoldalas kígyók és létrák társasjáték fa bábukkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Auzou - Kétoldalas kígyók és létrák társasjáték fa bábukkal

Auzou - Kétoldalas kígyók és létrák társasjáték fa bábukkal

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.