Avenir - 2 az 1-ben karckép és horgász játék - A dzsungel állatai

6 090 Ft
+122 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
1-3 nap
77216
Talán nincs is olyan kisgyerek, aki nem ismeri a klasszikus horgász játékot. Hát még úgy milyen jó móka a pecázás, ha előtte a kis horgász mintákat rajzol az állatkákra!
Az Avenir 2 az 1-ben dzsungel témájú játéka izgalmasan ötvözi a karckép készítést és a horgász játékot. A gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy elkészítsék saját horgász játékukat: a dobozban található kaparóval mintákat karcolhatnak a mágneses állatfigurákra, majd a játéktérré alakított dobozkába helyezve őket indulhat is a horgászat. A csomagban található mágneses horgászbottal gyerekjáték lesz a pecázás, az állatkák hátoldalán lévő számok összeadásával pedig akár horgászversenyt is lehet rendezni. Vajon ki fogja ki a legtöbb állatot?
Az "Avenir - 2 az 1-ben karckép és horgász játék - A dzsungel állatai" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Az "Avenir - 2 az 1-ben karckép és horgász játék - A dzsungel állatai" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Avenir - 2 az 1-ben karckép és horgász játék - A dzsungel állatai

Avenir - 2 az 1-ben karckép és horgász játék - A dzsungel állatai

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.