Avenir - Karckép készítő szett - Varázslatos unikornis

Avenir - Karckép készítő szett - Varázslatos unikornis
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
inkább lányoknak
nem rendelhető
79225
Az Avenir Varázslatos unikornis karckép szettjének segítségével a kis művészek megismerkedhetnek a különleges képkarc technikával. A körvonalak adottak, kiszínezve viszont a különböző, egyszarvúakat ábrázoló képek kibontakoznak, és teljes, káprázatos valójukban mutatják meg magukat; mindössze le kell kaparni - az útmutatóban leírtak szerint - a csomagban található karcolóeszközzel a fekete fedőréteget. A készletben 4 karckép alap kapott helyet.
Az elkészült képek a gyerekszoba különlegesen szép díszeivé válhatnak, de ajándéknak is tökéletesek. A játék remekül fejleszti a gyerekek kreativitását, kézügyességét és a finommotoros készségeket.
Lapok száma: 4
Az "Avenir - Karckép készítő szett - Varázslatos unikornis" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir - Karckép készítő szett - Varázslatos unikornis

Avenir - Karckép készítő szett - Varázslatos unikornis

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.