KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Avenir Kids - 4 az 1-ben kreatív készlet - Unikornisok

Avenir Kids - 4 az 1-ben kreatív készlet - Unikornisok
10 190 Ft
+204 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
nem rendelhető
81970
4-féle alkotótevékenység egy dobozban!
Az Avenir 4 az 1-ben kreatív készletével a gyerekek többféle alkotótechnikát sajátíthatnak el, amelyek segítségével egy textilből készült, unikornis formájú kulcstartót, 4 darab, színes egyszarvút ábrázoló karcképet 3 darab quilling technikával díszített üdvözlőkártyát, valamint egy varázslatos fonalképet készíthetnek el.
A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges, így a kicsiknek csak követniük kell az útmutatót, és szinte játszva sajátíthatják el a különböző technikákat. A megszülető dekoratív alkotások a gyerekszoba díszeivé válhatnak, de akár ajándékba is adhatók - hiszen nincs is annál jobb, mint saját készítésű meglepetésekkel megörvendeztetni szeretteinket.
A készlet sokoldalúan fejleszti a gyerekek kreativitását, képzeletét, finommotorikáját, szem-kéz koordinációját és esztétikai érzékét. Tökéletes választás az unikornisokért és a kézműves tevékenységekért rajongó kislányok számára.
Az "Avenir Kids - 4 az 1-ben kreatív készlet - Unikornisok" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir Kids - 4 az 1-ben kreatív készlet - Unikornisok

Avenir Kids - 4 az 1-ben kreatív készlet - Unikornisok

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.