Avenir - Mini karckép készítő könyv - Állatok

Avenir - Mini karckép készítő könyv - Állatok
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
nem rendelhető
79233
Az Avenir állatok tematikájú mini karckép könyvének segítségével a kis művészek megismerkedhetnek a különleges képkarc technikával. A körvonalak adottak, kiszínezve viszont az állati jó jeleneteket ábrázoló képek kibontakoznak, és teljes, káprázatos valójukban mutatják meg magukat; mindössze le kell kaparni - az útmutatóban leírtak szerint - a csomagban található karcolóeszközzel a matt fekete fedőréteget. A könyvben 10 illusztrált és 5 üres kaparós oldal kapott helyet, így a gyerekek saját ötleteiket is megvalósíthatják.
Az elkészült képek a gyerekszoba különlegesen szép díszeivé válhatnak, de ajándéknak is tökéletesek. A készlet - méretéből adódóan - kis helyen is elfér, így jó választás utazásokra is.
A játék remekül fejleszti a gyerekek kreativitását, kézügyességét és a finommotoros készségeket.
Lapok száma: 15
Mérete: 14 x 11 cm
Az "Avenir - Mini karckép készítő könyv - Állatok" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir - Mini karckép készítő könyv - Állatok

Avenir - Mini karckép készítő könyv - Állatok

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.