Avenir - Mozaikkép készítő szett - Dinók

2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
1-3 nap
79228
Az Avenir dinók tematikájú mozaikkép készítő szettjével a kis művészpalánták különböző őshüllőket ábrázoló képeket készíthetnek, méghozzá nem is akárhogy: mozaik technikával. A készletben több, mint 600 darab polifoamból készült, különböző formájú mozaikmatrica kapott helyet, amelyeket mindössze rá kell ragasztani a lapokon a megadott helyekre, és máris teljessé válnak az aranyos jelenetek. A mellékelt madzag segítségével a gyerekek könyvvé fűzhetik össze a képeket, így bármikor lapozgathatják őket, elmesélve a dinoszauruszok legújabb kalandjait.
A játék fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, a kreativitást, a rész-egész viszonyfogalom megértését, valamint a képekről szőtt történetek kitalálásával és elmesélésével a képzeletet, a fantáziát és a kommunikációs készséget is.
Az "Avenir - Mozaikkép készítő szett - Dinók" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Az "Avenir - Mozaikkép készítő szett - Dinók" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir - Mozaikkép készítő szett - Dinók

Avenir - Mozaikkép készítő szett - Dinók

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.