Avenir - Óriásplakát készítő szett, pixel technika - Tenger alatti világ

3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
inkább lányoknak
1-3 nap
79230
Az Avenir tenger alatti világ tematikájú szettjével a kis művészpalánták elkészíthetnek egy óriásplakátot, méghozzá nem is akárhogy: pixel technikával. A készletben több, mint 800 darab EVA matrica kapott helyet, amelyeket mindössze rá kell ragasztani a számmal jelzett helyekre, és máris teljessé válik a mesebeli tengeri világról szóló jelenet.
A játék fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, a kreativitást és a rész-egész viszonyfogalom megértését. Az elkészült óriásposzter díszítheti a gyerekszoba falát, de a kicsik akár meg is ajándékozhatják vele kis barátaikat.
A kirakott kép mérete: 84 x 29 cm
Az "Avenir - Óriásplakát készítő szett, pixel technika - Tenger alatti világ" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 7 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Az "Avenir - Óriásplakát készítő szett, pixel technika - Tenger alatti világ" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir - Óriásplakát készítő szett, pixel technika - Tenger alatti világ

Avenir - Óriásplakát készítő szett, pixel technika - Tenger alatti világ

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.