2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Avery - Tetováló matrica - Óceán

Avery - Tetováló matrica - Óceán
690 Ft
+14 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81548
Tenger- vagy Balaton-parti nyaralás? Esetleg óceán témájú gyerekzsúr? Az Avery óceán tematikájú tetováló matricáival a kisfiúk és kislányok a tengerek urainak és úrnőinek érezhetik magukat. Polip, csikóhal, gyilkos bálna, cápa, tengericsillag... Ezek mind felkerülhetnek a kis kezekre és lábakra.
A tetoválólap védőfóliával ellátott, a tetoválások egyszerűen, víz és szivacs segítségével felhelyezhetők a bőrre, valamint vízzel és szappannal eltávolíthatók.
A matricalap mérete: 7,6 x 12 cm
Az "Avery - Tetováló matrica - Óceán" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avery - Tetováló matrica - Óceán

Avery - Tetováló matrica - Óceán

690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.