KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Avery - Versenyautók lemosható tetoválás

Avery - Versenyautók lemosható tetoválás
690 Ft
+14 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
81365
Az Avery lemosható tetoválás csomagjával a gyerekek menő versenyautókat viselhetnek magukon. A kicsik kikereshetik a matricák közül a nekik leginkább tetsző kocsit, és ripsz-ropsz magukra applikálhatják azt. A csomag 1 ív matricát tartalmaz.
A tetoválások 3-5 napig maradnak rajta a bőrön, de eltávolításuk korábban is lehetséges: vízzel és szappannal egyszerűen lemoshatók.
Az "Avery - Versenyautók lemosható tetoválás" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avery - Versenyautók lemosható tetoválás

Avery - Versenyautók lemosható tetoválás

690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.