Az állatkertben - Ovis társasjáték

Az állatkertben - Ovis társasjáték
Az állatkertben ovis társasjáték egy igazán minőségi játék, mellyel beléphetsz az állatkert világába és minél többet megtanulhatsz az ott élő állatokról. Mi lehet a teve púpjában, hogy üdvözlik egymást a zsiráfok? Az oroszlán milyen hangot ad ki, ha éhes? Na és az elefánt hogy fürdik? Talán az ormánya a zuhany? A fenti kérdésekre mind-mind megtalálod a helyes választ.

Az "Az állatkertben - Ovis társasjáték" nevű játék gyártója a Support Production, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Support Production
28949
5 390 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Az állatkertben - Ovis társasjáték

Az állatkertben - Ovis társasjáték

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.