KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Az állatkertben - Ovis társasjáték

Az állatkertben - Ovis társasjáték
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Support Production
nem rendelhető
28949
Az állatkertben ovis társasjáték egy igazán minőségi játék, mellyel beléphetsz az állatkert világába és minél többet megtanulhatsz az ott élő állatokról. Mi lehet a teve púpjában, hogy üdvözlik egymást a zsiráfok? Az oroszlán milyen hangot ad ki, ha éhes? Na és az elefánt hogy fürdik? Talán az ormánya a zuhany? A fenti kérdésekre mind-mind megtalálod a helyes választ.

Az "Az állatkertben - Ovis társasjáték" nevű játék gyártója a Support Production, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Az állatkertben - Ovis társasjáték

Az állatkertben - Ovis társasjáték

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.