Az elvarázsolt torony - társasjáték

Az elvarázsolt torony - társasjáték
10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Drei Magier Spiele
26412
Segítség! A hercegnő a gonosz varázsló fogságába esett, aki egy elvarázsolt toronyba zárta őt. A gonosz varázslók már csak ilyenek, ráadásul ez a mágus jól el is rejtette az elvarázsolt torony kulcsát, hogy Robin, a kis lovag ne találhassa meg. Nem az számít, ki találja meg a kulcsot elsőként, hanem az, hogy ki jön rá elsőként, a torony melyik zárja nyitja a lakatot a hat közül. Ha jól választasz, a hercegnő örömében kiugrik a toronyból, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Az "Az elvarázsolt torony - társasjáték" nevű játék gyártója a Drei Magier Spiele, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Az elvarázsolt torony - társasjáték

Az elvarázsolt torony - társasjáték

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.