Azteka társasjáték

Azteka társasjáték
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
Huch and Friends
8 éves kor fölött
27044
Ismerd meg az azték mitológiát, és azon belül is az élet-halál örök harcát! A játékosok eldöntik, hogy élet, vagy halál figurákkal akarnak lenni, amiket az életkörbe kell helyezniük, felváltva. A játék során vagy egy figurát lehet lerakni, vagy egy gyűrűt lehet elforgatni, hogy az ellenfélnek ne jöjjön össze a cél elérése. A cél, hogy minden gyűrűben és szeletben álljon egy-egy élet, vagy halál figura. Vajon az Azteka társasjáték során az élet, vagy a halál fog többször diadalt aratni?
Tartozékok: 14 db élet bábu, 14 db halál bábu, 1 db életkör-játéktábla

Az "Azteka társasjáték" nevű játék gyártója a Huch and Friends, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Azteka társasjáték

Azteka társasjáték

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.