Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Azul - Sintra Üvegcsodái társasjáték

Azul - Sintra Üvegcsodái társasjáték
13 890 Ft
+278 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
8 éves kor fölött
nem rendelhető
57833
I. Mánuel, Portugália uralkodója odavan a színpompás díszítésekért, így most palotájának folyosóit szeretné meseszéppé varázsolni. Fel is kérte hát az ország tehetséges üvegmíves mestereit, hogy kápráztassák el csodás alkotásokkal. A mestereknek meg kell nézniük a különböző manufaktúrák kínálatát, hogy kiválaszthassák a legszebb készletet. Ám résen kell lenni, ugyanis ha a mesterek elpazarolják a drága üvegtáblákat, a végén pórul járhatnak! Vajon kinek sikerül a legkülönlegesebb csillogó üvegdekorációt összerakni? A győztes a király feltétlen bizalmát élvezheti, és övé lesz a megbízás, hogy kidíszítse a királyi palota folyosóit. A játékidő: 30-45 perc.
Az "Azul - Sintra Üvegcsodái társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Azul - Sintra Üvegcsodái társasjáték

Azul - Sintra Üvegcsodái társasjáték

13 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.