2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Baby Born - 8 funkciós interaktív baba kék ruhában, fiú

Baby Born - 8 funkciós interaktív baba kék ruhában, fiú
19 890 Ft
+398 hűségpont ajándékba - Részletek...
Baby Born
inkább lányoknak
nem rendelhető
58626
A Baby Born 8 funkciós interaktív baba - fiú kék ruhát és sapkát, karján karkötőt visel. A nyolc funkciónak köszönhetően ha lefekteted, lehunyja szemét és bájos álomra szenderül. Ha a Baby Born 8 funkciós interaktív baba - lány ébredés után megéhezik, megszomjazik egyszerűen megetetheted. A hasán lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere. Ha eltelt a nap játékkal, megfürdetheted, Baby Born 8 funkciós interaktív baba - fiú nagyon imádni fogja! A Baby Born fiú baba magassága 43 cm.
A Baby Born márkájú "Baby Born - 8 funkciós interaktív baba kék ruhában, fiú" nevű játék gyártója a Zapf Creation, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Baby Born

Baby Born - 8 funkciós interaktív baba kék ruhában, fiú

Baby Born - 8 funkciós interaktív baba kék ruhában, fiú

19 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.