Baby Born - Multifunkciós babakocsi

Baby Born - Multifunkciós babakocsi
Egy Baby born babának mindenre szüksége van, amire egy valódi kisbabának. Ezzel a többfunkciós babakocsi rendszerrel pedig igazán nagy élmény lesz a babázás a lányoknak. A babakocsi használható fekvő helyzetben, mózeskosárként és sportkocsinak is, amiben ültethetőek a babák. Ha a kislányok meg szeretnék etetni őket, etetőszékké és pihenőszékké is egyszerűen átalakítható. A babakocsi kupolája levehető minkét állapotban.
A Baby Born márkájú "Baby Born - Multifunkciós babakocsi" nevű játék gyártója a Zapf Creation, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Baby Born
inkább lányoknak
60941
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Baby Born - Multifunkciós babakocsi
Baby Born - Multifunkciós babakocsi

Baby Born - Multifunkciós babakocsi

28 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.