Star Wars - Baby Yoda interaktív figura

Star Wars - Baby Yoda interaktív figura
27 990 Ft
+560 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
8 éves kor fölött
73382
A The Mandalorian sorozat pöttöm sztárja, Grogu, azaz Baby Yoda most biztonságba érezheti magát a gyerekek társaságában és jól elbújhat a rá leselkedő pénzéhes fejvadászok elől. Az aranyos, óriás szemeivel biztosan levesz majd mindenkit a lábáról. Az interaktív Baby Yoda imádnivalóan gügyög és sorozathű mozgással szórakoztat. 25 féle hang és mozgáskombinációval bír, képes mozgatni a fejét, füleit, szemeit és a karját is. Ahogy a sorozatban is, használja az Erőt, miközben lecsukódik és felemelkedik a karja. Ha a hátára fektetik, becsukja a szemét és elalszik. Megjelenése is igazán különleges, köpenyt és nyakéket is visel. A játék 2db AA elemmel működk.
A "Star Wars - Baby Yoda interaktív figura" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Star Wars - Baby Yoda interaktív figura

Star Wars - Baby Yoda interaktív figura

27 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.