Backgammon társasjáték, fekete műbőr borítással

Backgammon társasjáték, fekete műbőr borítással
A Backgammon társasjáték több mint 5000 éves játék, amit már az ókorban is játszottak a sumérok. Ez a kétszemélyes szerencsejáték és logikai táblajáték azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A játék célja, hogy a 15 saját bábut a 24 mezőn át körbe haladva kell hazajuttatni. A játékosok felváltva dobnak két kockával és a dobott értéket tetszőleges saját bábuval léphetik le vagy egy saját bábuval az összértéket, vagy a két kocka értéket külön-külön, két bábuval. Ha duplát sikerül dobni, akkor annak értéke, ugyan abban a lépésben kétszer is végrehajtandó. Ha az utolsó saját negyedbe érkezett már minden bábu, akkor le lehet őket venni. Az nyer, aki hamarabb gyűjti be a bábuit.
Kinyitott mérete: 34,5 x 23 cm.
A "Backgammon társasjáték, fekete műbőr borítással" nevű játék gyártója a Hot Games, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Hot Games
8 éves kor fölött
69821
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Backgammon társasjáték, fekete műbőr borítással

Backgammon társasjáték, fekete műbőr borítással

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.