Bagolytanoda társasjáték

A Bagolytanoda egy oktató kvízjáték, ami az alsó tagozatos anyanyelvi és környezetismereti tananyagra épült, így a legalapvetőbb tudnivalókat tanítja meg játékosan a kérdések által. A kérdéseket általános iskolai tanítók segítségével állították össze, külön a második, harmadik és negyedik osztályos tananyaggal összhangban. A gyerekek a saját évfolyamuknak megfelelően választhatnak a paklik közül. A játék során felfedező útra indulhatnak a számolás, tervezés és erőforrás gazdálkodás világába. A gyerekek aranyos bagolyfiókák bőrébe bújhatnak, akik éppen egy tanulmányi kirándulásra indulnak. Az ismeretlen terepet ők maguk fogják felépíteni körről körre, miközben drágaköveket gyűjtenek a helyes válaszokért cserébe. Ha áldoznak rá plusz lépést, a könyvtárban akár meg is nézhetik, mi a soron következő kérdés, így magabiztosan indulhatnak tovább gyűjtögetni. Ha a játékosok összegyűjtik a kincseket, kódexeket vásárolhatnak a piacon kereskedő bölcs baglyoktól. A játékot az nyeri, aki a legtöbb kódexet gyűjti össze a játék során. Játékidő: 35-40 perc. A doboz mérete 25 x 25 X 50 cm.
A "Bagolytanoda társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
69879
9 190 Ft
A "Bagolytanoda társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 22-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 22-én, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Bagolytanoda társasjáték

Bagolytanoda társasjáték

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.