Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra

Fejleszd játékodat új szintre a Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrával! Megvan a hatalmad, hogy ezeket az erős lényeket legendás átalakulásra bírd! Gurítsd át őket a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találsz), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakuganná alakuljanak át! A 3 hüvelyk magas Páncélozott Szövetség Bakugan Ultra figurák rendkívül részletesen kidolgozottak, és rajtuk van a csapatszimbólum, kedvenc figuráid jelennek meg a népszerű tévésorozatból (a NETFLIXen nézhető). Készen állsz a harcra? Lépj az arénába mega-erős figuráddal és használd azt a karakter és képesség kártyát (a csomagban), ami a leginkább segíti Bakuganod az ellenfél legyőzésében. Fegyverezd fel Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrád a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! Sőt, a gyűjthető Bakugan Kapuőr kártyával (a csomagban) gyakorolhatod a gurítást, amivel aktiválod Bakuganod, hogy legendás harcos váljék belőled! Bővítsd gyűjteményed új és visszatérő karakterekkel, akár 100 Páncélozott Szövetség Bakugannal, hozz létre hadsereget a menő harcosokból - majd vívj még több csatát barátaiddal!
A Bakugan márkájú "Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
65042
3 550 Ft
A "Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. december 02-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. december 02-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra
3 550 Ft
KOSÁRBA!Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra

Bakugan Armored Alliance - Dragonoid Ultra

3 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.