Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék

Fejlesszétek játékotokat új szintre a Páncélozott Szövetség Bakugannal! Megvan a hatalmatok, hogy ezeket az erős lényeket legendás átalakulásra bírjátok! Gurítsátok át őket a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találtok), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakuganná alakuljanak át! A 3 hüvelyk magas Páncélozott Szövetség Bakugan figurák rendkívül részletesen kidolgozottak, és rajtuk van a csapatszimbólum, kedvenc figuráitok jelennek meg a népszerű tévésorozatból (a NETFLIXen nézhető). Készen álltok a harcra? Lépjetek az arénába mega-erős figuráitokkal és használjátok azt a karakter és képesség kártyát (a csomagban), ami a leginkább segíti Bakuganod az ellenfél legyőzésében. Lépjetek akcióba a Bakuganokkal és gyerjétek meg a csatát! A csomag db Bakugant, 2 db Baku Core kártyát, 1 db karakter kártyát és 1 db gyűjthető Bakugan edző kártyát tartalmaz.
A Bakugan márkájú "Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-2 nap
69198
2 750 Ft
A "Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 21-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 21-én, hétfőn átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék
2 750 Ft
Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék

Bakugan Armored Alliance - Maxodon, kék

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.